Genieten van erfgoed en logeren in vakantiewoning De Rosmolen

De Rosmolen

De Rosmolen is een karaktervol ingerichte vakantiewoning die privacy en gastvrijheid biedt op een unieke site van de werkende windmolen en rosmolen in Ertvelde. Vanop het terras heb je een prachtig zicht op de weiden en velden rondom.

De vakantiewoning bevindt zich op de bovenverdieping van de schuur en biedt ruimte aan 4 personen.

De Rosmolen interieur

Tijdens uw verblijf kan u er gebruik maken van een ruime zithoek met TV( flatscreen), DVD speler en internetaansluiting, een kleine maar praktische keuken, eethoek, badkamer, een open slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een aparte slaapkamer eveneens met tweepersoonsbed. Een kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig. In de schuur is een extra frigo en diepvries en je kunt gebruik maken van de wasmachine. Fietsen staan eveneens ter beschikking.

De Rosmolen omgeving

De Rosmolen is een aangename plek voor eenieder die van ruimte, rust en erfgoed houdt. Gezinnen, fietsers en zakenmensen kunnen bij ons terecht. Voor degenen die met hun paard op stap zijn is er mogelijkheid om paarden te stallen.

De Rosmolen tuin

Alle gasten kunnen een rondleiding krijgen op de stenenmolen en de rosmolen. In de windmolen wordt wekelijks spelt gemalen op traditionele wijze met windkracht op natuurstenen.

Voor de tuinliefhebbers is er de mooie bloementuin van de gastvrouw.